"Jde o to, ani ne tak více mít, jako více být." (Karol Wojtyla)

Velikonoce - Ježíš Kristus

25. 4. 2011 16:43
Rubrika: Ze života

 

Ježíši, obdivuji tě za tvé činy, nebál jsi říci svůj názor a to, co si myslíš. Někteří lidé tě za to odsoudili k smrti, ale ty ses jí nebál. Věděl jsi, že tvůj Otec je stále s tebou. Postavil ses proti všemu zlému, dokázal jsi všem svou sílu, a že je důležité věřit v Boha. Díky víře jsi vstal z mrtvých. Snažil ses všechny přesvědčit o tom, že Bůh existuje, ale všichni tebou opovrhovali. Některé dokázal přesvědčit. Začali v tebe věřit, ale také v Boha. Díky tomu šli v tvých stopách a stále jdou.

 

Byl jsi obklopen svými učedníky, které jsi musel přesvědčit, že víra a láska je ta práva cesta v životě a bez nich by neměl svět ani život žádnou cenu. Ukázal jsi jim správný směr života. Oni lásku a víru pak dávali dalším lidem a my ji můžeme stále předávat dál.

 

Teď se i my snažíme jít ve tvých stopách, abychom mohli okusit jaké to je  být s Bohem a žít v jeho jméně. Jsi stále při nás, provázíš nás ve zlém i dobrém. A snažíš se nám ukázat cestu, kterou se máme ubrat dál.

 

Dokážeš nám pomoci v každých nesnázích, jsi stále při nás, i když uděláme nějakou hloupost. Odpustíš nám cokoli, pokud dokážeme litovat, toho co jsme provedli.

 

Naučil jsi nás modlit se a být stále v kontaktu s Bohem. Kdyby nebylo tebe tak bychom nikdy neokusili tu nesmírnou a stále trvající Boží lásku. Nikdy bychom nepoznali, že je někdo takový, jako je Bůh. Vede nás v našem životě a ví o každém kroku, který uděláme.

 

Ukázal jsi nám, jak se máme chovat, abychom mohli být stále s tvým Otcem.

 

 

Zobrazeno 1297×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková