"Jde o to, ani ne tak více mít, jako více být." (Karol Wojtyla)

Němý výkřik

4. 5. 2011 12:55
Rubrika: Ze života

KŘESŤAN x POTRAT

 
Na potrat chodí hodně žen a doktoři tvrdí, že to vůbec nic není. Jde jen o jednoduchý zákrok, který údajně v nemocnicích provádí pomalu i na chodbách.

Media vždy vykreslí nějakou novou věc, jako něco úžasného, co pomáhá lidstvu. Ale potrat opravdu pomoc pro lidi?

Začala jsem pátrat v čem vlastně potrat spočívá. Na internetu jsem našla jedno video, které připojuji k tomu to příspěvku:

http://www.tv-mis.cz/titul.php?id=74

  http://gloria.tv/?media=103639



Samotný potrat spočívá v tom, že malé tělíčko tvorečka u maminky v bříšku roztrhají na kousku. Utrhnou mu ručičky, nožičky a ty postupně vysají speciálními přístroji ven. Jediné co zbude je hlavička, kterou musí kleštěmi rozdrtit. Mnoho žen, které toto absolvují ani neví, že potrat takto probíhá.

Jak vám by se líbilo, kdyby do vás někdo píchal jehlami, drtil vám hlavu a snažil se vám usilovat o holý život?

Ještě jste se ani nenarodili a rodiče za vás rozhodli, že nebudete na tomto světě. Že život ztratíte, ještě dřív než jste se mohli narodit. A říci svého rodiči, Mami mám tě rád, Tati mam tě rád, už nikdy nemůžete.

Každý ve svém životě, chce dostat svou šanci, tak proč ne to malé dítě? I kdyby ho rodiče dali do dětského domova, tak je na tom lépe, než když ho nechají usmrtit.

Adopcí mu dáte šanci... Potraten jen smrt...

Potraty jsou pro člověka záhubou a nikdo nemá právo tomu druhému život vzít.

Nový život je něco úžasného... A křesťané ví, proč odsuzovat potraty.

Zobrazeno 1384×

Komentáře

pastorasi

Děkuji. Je dobře,že jsi článek s pravdivým popisem krutého zákroku napsala. Kéž by to pomohlo, aby se nikdo, kdo si jej přečte něčeho takového nedopustil.

děsítko

Já, když jsem viděla ten film, tak mi bylo špatně... před shlédnutím filmu, jsem si říkala, co proti tomu potratu všichni mají... jelikoš jsem nevěděla, o co vlastně jde... většina lidí neví v čem potrat spočívá... a nikdo po tom nepátrá... :(

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková