"Jde o to, ani ne tak více mít, jako více být." (Karol Wojtyla)

Panenství je dar

10. 6. 2011 9:37
Rubrika: Ze života

Příběh o jedné slečně:

Panenství se nedá ztratit jako prstýnek. Panenství se dobrovolně dává. Ze své svobodné anebo zmanipulované vůle.

kolik kluků však může dívka takto obdarovat? Jen jednoho a jen jednou za život. Má-li člověk něco, co má jen jednou a nikdy už to nebude moci získat zpět, je to velmi vzácné a měl by si dobře zvážit, komu to daruje. Je mnoho děvčat, dnes většina, které jeden ze svých nejvzácnějších darů proplýtvají jako bezvýznamnou nicotnost a pak toho litují celý život.

Můj dobrý přítel Stuart Angus mi vyprávěl o Katce. Rozhodla se, že zůstane pannou až do manželství a panenství dá svému manželovi jako nejkrásnější svatební dar. Děvčata ve třídě se jí smála. Říkala jí:" Ty seš taková jeptiška, netykavka!" Kluci jí domlouvali: "Kačko, nebuď hloupá, užij si, dokud seš mladá, neboť staromódní," a dělali na ni různé dvojsmyslné narážky.

Když se jí jednoho dne ve třídě děvčata zase smála, otočila se a mírně řekla:" Poslouchejte. Kdykoli se mi zachce, každý den, měsíc, nebo rok mohu své panenství někomu odevzdat a mohu být jako vy, ale vy už nikdy nemůžete být jako já." Katka si totiž uvědomila vzácnost své čistoty a nehodlala ji proplýtvat. Všechno, co je vzácné a drahocenné, se snadno poškodí. Obzvlášť používá-li se to jinak, než se má.

 

 

Tomáš Řehák - SEX: Šleháčka na dortu

Zobrazeno 6176×

Komentáře

MartyR

Clara:Jak to že ne?Vždyť je to v podstatě to samé!Spíš se o tom méně mluví.

pajann

lépe dar panenství snad ani nelze vystihnout ... :-)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková