"Jde o to, ani ne tak více mít, jako více být." (Karol Wojtyla)

Shrnutí - CSM Žďár 14. - 19. 8. 2012

22. 8. 2012 22:43
Rubrika: CSM Žďár 2012 | Štítky: zdar2012

 

Kdybych měla říct, kolik lidí jsem potkala, tak je to okolo 6000 lidí na jednom místě. Z těchto jsem jich znala jen pár a jen pár jsem jich také potkala. Pár z nich jsem chtěla strašně moc potkat jako třeba Lukáše Dořičáka, Jardu Tomáše, Pepu Tomáše, Anežku Zahrádkovou, Máje Zahrádkovou a Marušku (která měla svědectví a mám ji uloženou na signálech v přátelích, ale předtím jsem ji nikdy nepotkala), dalším človíček byl Vláďa Novák ( farář, který slouží v CENTRU PRO MLÁDEŽ V PŘÍCHOVICÍCH), dále jsem potkal Ivetu Pešatovou (která je z naší farnosti a vytvářela pro nás program), pak to byla Dominika a Adéla Jantačovy (které hráli ve schole KaPři), Verču Vostrovskou a prostě další spoustu lidí, které ani neznám.

 

Co mi to Žďár dal, velké množství lidí, kteří stojí za jednou věcí a to za Bohem, mohla jsem si v klidu popovídat o víře a všech věcech kolem, aniž bych si hlídala, co zrovna vypustím z úst za slova.

 

Při přednáškách jsem si uvědomila, že jsem na tom podobně jako jiní lidé a že každý může mít stejný problém jako já, jen o tom nemluví. Bůh nás spojí ať už jsem jakýkoli. Spojuje nás RASDOSTÍ, LÁSKOU A POKOJEM….

 

Nejvíce se mi líbila mše, kdy jsme měli dávat lidem okolo křížky a říci druhému: „JSEM RÁDA, ŽE JSI.“

Sobotní vigilie byla tak úchvatná za svitu svíček, kdy jsem znovu obnovovali biřmovací sliby a modlili se za správné použití Darů Ducha svatého a za lidí, kteří ještě biřmování nepřijali, aby dokázali žit s Bohem dále a dokázali využívat Dary Ducha svatého, které již mohli získat.

 

Tímto bych chtěla poděkovat všem lidem, kteří se účastnili tohoto setkání, poněvadž to bylo super....

 

NÁŽDÁRRRRRRR......

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 1191×

Komentáře

Sněhurka1

jo jo :) Moc pěkné!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková